Фракцията с привърженици на футболния Левски - София-Запад, разпространи позиция

...
Фракцията с привърженици на футболния Левски - София-Запад, разпространи позиция
Коментари Харесай

„София-Запад”: Георги Семерджиев не е бил при нас, Адриан Христов бе изключен

Фракцията с последователи на футболния " Левски " - " София-Запад ", популяризира позиция за асоциирането на участници в две тежки произшествия с нея. Конкретен повед стана случаят, провокиран от Адриан Христов, при който бе блъснат и пострада тежко пешеходец, а след това при инспекция за приложимост на дрога пробата се оказа позитивен за марихуана. В края на мнението от клуба на последователите се разграничиха с Георги Семерджиев, обвинен, за злополука, провокирана от него, довела до гибелта на две девойки край хотел " Хемус " в София.

" Във връзка с публикуваната информация, че " шефът на София Запад " е блъснал човек на пешеходна пътека, сме задължени да заявим следното:

Лицето Адриан Христов в никакъв случай не е бил началник на София Запад. Няма нищо общо и с организацията ни повече от 4 година, защото беше отхвърлен от нея по редица аргументи. В последните години се изявява като водач на Блок 5.

Разбираме аспирациите на публицистите за трупане на импресии, само че дано не популяризират " сензационна " и комфортна на Министерство на вътрешните работи информация без инспекция на обстоятелствата.

П.С. Георги Семерджиев също не е обвързван със София Запад, макар изписаните неистини по тематиката ", се споделя в позицията, оповестена на формалната фейсбук страница на " София-Запад ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР