Фото НоваПървата номинационна битка за трети сезон на Игри на

...
Фото НоваПървата номинационна битка за трети сезон на Игри на
Коментари Харесай

Кой спечели първата номинационна битка в Игри на волята

Фото Нова

Първата номинационна борба за трети сезон на „ Игри на волята: България “ към този момент има своя победител. Приключенците съкрушиха Шампиони и Бойци в дълга и сложна игра с непредвиден поврат. Носене на тежки варели, вървене на над 2 м. височина и комплицирана задача на финала бяха част от предизвикването на Арената, за което най-важна бе вярната тактика и точното систематизиране на всеки състезател в племето.

Въпреки безапелационната преднина на Шампионите във физическата част от играта, бързият разум и математичеки умения на Валентин съумяха да извърнат резултата. За няколко секунди той реши комплицирано уравнение и направи племето си победител. Междувременно Неделчо и Мани от Бойците също съумяха да се оправят с уравнението за няколко минути и се измъкнаха от номинационен съвет.

За първи път през новия сезон на „ Игри на волята: България “ Шампионите се срещнаха с красивата водеща Ралица Паскалева на родов съвет. Твърдението, че не може да бъде екипен състезател, донесе на Андрей 5 гласа и той се трансформира в първия номиниран. От своя страна, като капитан с два гласа, той избра с него на борба на следващия ден да отиде Красима.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР