Fort Firewall предлага класически възможности за повече контрол и сигурност

...
Fort Firewall предлага класически възможности за повече контрол и сигурност
Коментари Харесай

Fort Firewall – за контрол и сигурност на интернет връзките


Fort Firewall предлага типичен благоприятни условия за повече надзор и сигурност на интернет връзките (екранна фотография: Fort Firewall)

Защитата на компютър а против закани в интернет нормално значи, че би трябвало да филтрирате по-стриктно достъпа до световната мрежа . Какъв по-добър метод да извършите това, в случай че не с ъс защитна стена .

Windows се доставя със защитна стена по дифолт. Ако не сте удовлетворени от нея, може да потърсите друго решение за надзор и наблюдаване на достъпа на вашия компютър до интернет. Fort Firewall е подобаващ инструмент за тази цел.

Приложението включва цялостния пакет от функционалности. Можете да започнете с пречистване на наличие по мрежови адреси или посредством групиране на приложенията на вашия компютър, с ограничение на достъпа до интернет и скоростта или на използването за избрани приложения.

ще ви разреши да следите връзките на вашия компютър, като анализирате съхранената статистика за трафика. Ще получите мечтаната помощ на графични екрани, показващи динамичността на честотната лента. Тъй като се базира на платформата WFP (Windows Filtering Platform), приложението се интегрира доста добре с Windows операционни системи.

Вероятно най-интересно за потребителите е добавената сигурност, която Fort Firewall може да обезпечи на компютъра. На процедура, като получите повече надзор и повече варианти за потребление на интернет, може да съумеете да увеличите сигурността на вашия компютър.

Не подценявайте опцията да извършите избрани изключения – можете просто да ги добавите към бял лист, като по този метод ще избегнете несъразмерната отбрана на компютъра си.

В умозаключение, Fort Firewall е приложение, което не внася безусловно нещо ново – в противен случай, то предлага типичен благоприятни условия за повече надзор върху интернет връзките, метода, по който избрани приложения употребяват вашата честотна лента, и по какъв начин компютърът ви взаимодейства с интернет за реализиране на разнообразни задания.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР