Формите на последното поколение Honda Civic Type R едва ли

...
Формите на последното поколение Honda Civic Type R едва ли
Коментари Харесай

Новият Civic Type R свали камуфлажа преди премиерата

Формите на последното потомство Honda Civic Type R надали са загадка за някого, откакто японската компания дълго време показваше затрупан с камуфлаж модел по разнообразни изложби и събития на марката. Същата кола даже съумя да запише връх на пистата Сузука в своя клас, а от Honda разпространиха видео от достижението.

Сега японците демонстрират следващо и евентуално последно видео преди формалната премиера на колата в което тя към този момент е свалила камуфлажа си и е подготвена за дебют. Той ще се състои на 20 юли, а видяно в исторически проект, датата напълно не е инцидентна. Преди тъкмо 53 години на тази дата Аполо 11 каца на Луната. Не е ясно дали от Honda са избрали тази дата, а събитието е съвпаднало или ще забележим някаква отпратка към историческото за планетата събитие.



По традиция новата Honda Civic Type R ще резервира предното предаване и механичната трансмисия, сходно на предходния модел, като се чака хечбекът да резервира и сходна мощ. По отношение на визията, този път дизайнерите са заложили на по-овални форми, какъвто е и цялостният дизайн на последното потомство на Civic.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР