FOREO очаква недостиг на склад на своите водещи продукти, водещата

...
FOREO очаква недостиг на склад на своите водещи продукти, водещата
Коментари Харесай

Световен козметичен гигант обяви проблем с доставките

FOREO чака дефицит на склад на своите водещи артикули
, водещата интернационална beauty-tech компания, чака закъснение на доставките и дефицит на две от най-търсените си устройства, и. Това ще се случи в разгара на един от най-натоварените сезони, към Деня на майката през май. Към световната рецесия с микрочипове, зародила по време на пандемията, в този момент се прибавят и логистичните ограничавания, засягащи фабриката на марката в Шанхай, заради ограниченията, подхванати от китайските управляващи. Тази обстановка основава сериозен проблем за FOREO с доставките на нейните артикули в международен мащаб, защото макар че устройствата са създадени, превозването им на избрана дата не може да бъде несъмнено.

„ От началото на рецесията с микрочиповете работим доста интензивно, с цел да отговорим на търсенето, само че актуалната международна обстановка ни подсказва, че може да имаме съществени проблеми с доставките на нашите най-продавани артикули на такава значима дата като Деня на майката. Както сме правили в други сходни случаи, във FOREO ще бъдем гъвкави и в този момент, и ще се опитаме да се приспособяваме оптимално към всяка обстановка. Препоръчваме на нашите клиенти, които се интересуват от бестселърите ни LUNA 3 и LUNA 3 plus, да възнамеряват покупките си от рано “ , разяснява Владимир Кутурило, общоприет управител за Източна Европа във FOREO.

Ето и някои от бестселърите на компанията:

е първият образован апарат за масаж на разположение, който почиства кожата в дълбочина и по едно и също време с това се бори с бръчките, с помощта на T-Sonic пулсациите си. С ултрахигиеничните си силиконови нишки, той съумява да направи гальовен масаж на кожата без да поврежда естествената защитна преграда, само че също по този начин е устройство, чиито пулсации проникват надълбоко в пластовете на кожата, с цел да изкарат замърсяванията на повърхността, като по този метод отстраняват до 99,5% от тях. Когато лицето е безупречно почистено, кожата е готова за в действителност дълбока абсорбaция на продуктите за грижа за кожата. Задната част на уреда може да се употребява за тонизиращ масаж, чиито пулсации проникват надълбоко в кожата за дългогодишен резултат на стегната и тонизирана кожа.

Освен това, в случай че желаете нещо неизмеримо, с което да подмладите лицето си и да запазите младежкия тип на кожата си за по-дълго, всичко, от което се нуждаете, е. Плюсът значи цяла поредност от спомагателни преимущества. Повдигане, стягане и тонизиране на лицето без инванзивни процедури, съчетано с надълбоко разчистване. LUNA 3 plus предлага разчистване на лицето на едно напълно ново равнище, съчетано с технология за термотерапия, която дава по-дълбоко и професионално разчистване от всеки път и подтиква кожата, тъй че да придобие младежкия искра, който заслужавате. Особеното при нея е, че нейната „ стратегия за разчистване “ има 8 термични контактни точки, които се нагряват до идеалната температура за разчистване, с цел да отстранят замърсяванията от порите.

Устройствата LUNA са дълготрайна инвестиция, която подсигурява разчистване на лицето на равнище СПА салон, само че от комфорта на дома. Освен това усъвършенства микроциркулацията на кръвта за здравословен искра, който идва от вътрешната страна.

За да научите повече за FOREO, най-бързо разрастващата се марка в света на технологиите за хубост, и да сте в крайник с новостите към нея, посетете www.foreo.com или следвайте @foreo_bgr в Instagram.

В България продуктите на FOREO може да бъдат закупени на, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на, както и в и.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР