Ford представи поредното специално изпълнение на възроденото Bronco, което този

...
Ford представи поредното специално изпълнение на възроденото Bronco, което този
Коментари Харесай

Новият Ford Bronco Everglades безпроблемно гази метър вода

Ford показа следващото особено осъществяване на възроденото Bronco, което този път е предопределено за тези от потребителите, които търсят спомагателните благоприятни условия отвън утъпканите офроуд трасета.

Ford Bronco Everglades, който ще бъде разполагаем за поръчка от март и с първи доставки през лятото на тази година, се отличава от останалите представители на новото потомство на именития модел с спомагателен шнорхел, който дава обещание опция за сполучливо атакуване на водни трудности с дълбочина от съвсем 1 метър, интегрирана в предната ризница ZEON 10-S WARN лебедка, спомагателен офроуд пакет Sasquatch, 17-цолови Carbonized Gray джанти със специфични офроуд гуми на Goodyear, особено графично осъществяване на екстериора и интериора, и други.

По оборудването на Everglades, от Ford подчертават върху новия шнорхел, който е единствен в класа, който разрешава завъртане на отвора с цел да се понижи опцията от попадането в него на прахуляк, сняг или вода.



Седалките на Bronco Everglades са изкусвена тапицерия, която разрешава тяхното елементарно измиване, а в пода има обособени отвори за оттичане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР