Ford обяви, че в резултат на постигнато споразумение с Tesla,

...
Ford обяви, че в резултат на постигнато споразумение с Tesla,
Коментари Харесай

Електромобилите на FORD с достъп до зарядните на Tesla в Северна Америка

Ford разгласи, че вследствие на реализирано съглашение с Tesla, напълно електрическите й модели Mustang Mach-E, F-150 Lightning и E-Transit ще имат цялостен достъп до повече от 12 000 зарядни точки (Supercharger) на Tesla в Съединените Американски Щати и Канада.

Зареждането и процесът по неговата активация ще бъде вероятен благодарение на адаптер и цялостна интеграция на функционалностите с приложенията FordPass и Ford Pro Intelligence за мобилни телефони. От Ford анонсират, че новата услуга ще бъде налична от пролетта на идната година, а от 2025 година, новото потомство електрически автомобили на марката ще бъдат изпълнени и с конектор NACS (North American Charging Standard), което ще отстрани потребността от потреблението на адаптор.

" Това е страхотна вест за нашите клиенти, които ще имат невиждан достъп до най-голямата мрежа от бързи зарядни устройства в Съединени американски щати и Канада с над 12 000 Tesla Supercharger плюс над 10 000 бързи зарядни устройства, които към този момент са в BlueOval Charge Network ", разяснява Джим Фарли, президент и изпълнителен шеф на Ford. " Широкият достъп до бързо зареждане е безусловно жизненоважен за нашия напредък като марка производител на електрически автомобили и това революционно съглашение идва в миг, в който усилваме производството на нашите известни Mustang Mach-E и F-150 Lightning и се приготвяме да пуснем серия на идващото потомство електрически автомобили през 2025 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР