Ford обяви, че след повече от 102 милиона навъртяни потребителски

...
Ford обяви, че след повече от 102 милиона навъртяни потребителски
Коментари Харесай

Автономното управление BlueCruise на Ford стъпи и в Европа

Ford разгласи, че след повече от 102 милиона навъртяни потребителски километра в Съединени американски щати и Канада, системата BlueCruise за самостоятелно ръководство по авансово картографирани високоскоростни пътища, е налична за първи път и в Европа.

Анонсът на Ford от през днешния ден е за лансирането на услугата BlueCruise- самостоятелно ръководство от Ниво 2 (без ръце, само че с непрестанно следене на протичащото се пред автомобила), на територията на Англия, което се трансформира във факт, след одобряването на технологията от страна на Министерството на превоза на Обединеното кралство.

Системата BlueCruise е налична за притежателите на , като може да бъде употребена на повече от 3700 километра картографирани и категоризирани като Blue Zone пътища в Англия, Шотландия и Уелс.



BlueCruise следи непрестанно пътната конюнктура, пътната маркировка и знаци, като на тяхна база управлява завиването, ускорението, прекъсването и позиционирането на автомобила на пътното платно, с съществена цел поддържането на безвредна и непрекъсната отдалеченост с движещото се начело транспортно средство, включително и до цялостното прекъсване.

Системата BlueCruise, която ще бъде въведена и на други европейски пазари, навлиза на пазара с 90 дни безвъзмезден тестов интервал, след което е разполагаем на цена от 17.99 лири на месец

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР