Ford го описва като "bad-ass" пикап, който най-после ще се

...
Ford го описва като "bad-ass" пикап, който най-после ще се
Коментари Харесай

Дизел с 210 к.с. и 10-степенен „автомат” за европейския Ford Ranger Raptor

Ford го разказва като "bad-ass " пикап, който най-сетне ще се предлага и за европейските клиенти, защото до този миг F-150 Raptor се оферираше единствено за Северна Америка.

Европейската версия на Ranger Raptor дебютира през днешния ден в Кьолн, Германия, предлагайки една в действителност нападателна визия за най-продавания на континента пикап.

Сърцето на Ranger Raptor е 4.цилиндров дизел с размер 2,0 литра, генериращ 210 к.с. и 500 Нм с помощта на две турбини. На почитателите тези параметри може да са известни, защото австралийският модел е със същите. По-интересното е, че европейският братовчед употребява новата 10-степенна автоматизирана трансмисия, вграждана и във F-150 Raptor.

Също толкоз забавен факт е, офроуд качествата на Ranger Raptor се подсигуряват от общо 6 режима на задвижване, обезпечавани от Terrain Management System. Водачът може да избира сред Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand, Rock и Baja, като за задачата употребява комутатор на кормилото. Но те не биха имали никакво значение, в случай че го нямаше пътният луфт от 283 мм и опцията за превъзмогване на водни трудности с дълбочина до 850 мм.

Още един забавен факт е, че моделът през днешния ден бе показан на Gamescom. Причината е, че пикапът ще е един от многото „ герои” в дълго чаканата Forza Horizon 4. Виртуално новият модел ще може да се кара на 2 октомври, когато ще бъде стартирана видео играта. На пазара пикапът ще се появи в средата на 2019 година
 Екстремният пикап е оборудван със специфични амортисьори Fox и пружинно-хидравлично задно окачване. Зад гумите BF Goodrich се крият 332-милиметрови спирачни дискове начело. Екстремният пикап е оборудван със специфични амортисьори Fox и пружинно-хидравлично задно окачване. Зад гумите BF Goodrich се крият 332-милиметрови спирачни дискове начело.

Toyota Avensis отива в забвение, заменя я Camry Hybrid

Новото BMW Z4 наподобява страхотно
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР