Фондацията на певицата Бионсе дари шест милиона долара за психично

...
Фондацията на певицата Бионсе дари шест милиона долара за психично
Коментари Харесай

Бионсе дари шест милиона долара за психично здраве

Фондацията на певицата Бионсе подари шест милиона $ за психологично здраве.

Изпълнителката на "Crazy in Love " работи дружно с създателя на Туитър Джак Дорси в поддръжка на организации, които оказват помощ на хората да преживеят напрежението от пандемията, написа Контактмюзик.

На уеб страницата на фондацията "БиГУД " се показва, че тя регистрира големия напън върху психологичното и физическо здраве на хора от значими браншове в битката с пандемията от новия ковид. В огромните градове голям брой афроамериканци понасят тежкото задължение и се нуждаят от помощ за психологичното си здраве и за грижите за благосъстоянието си, в това число за здравни услуги и достъп до храни.

Фондацията си партнира с Дорси, университета на Калифорния в Лос Анджелис и Националния съюз за психологично здраве, с цел да обезпечи финансова поддръжка на локални организации в Хюстън, Ню Йорк, Ню Орлиънс и Детройт.

При присъединяване си в концерта "Един свят: Заедно у дома " певицата, която е на 38 години, изрази почитание и удивление към "истинските герои ", които правят същинска "саможертва, с цел да бъдем всички ние предпазени, нахранени и здрави ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР