Фондация Владиславово проведоха семинар с Център за обществена подкрепа Горна

...
Фондация Владиславово проведоха семинар с Център за обществена подкрепа Горна
Коментари Харесай

Фондация Владиславово проведоха семинар с Център за обществена подкрепа Горна Оряховица

Фондация " Владиславово " организираха семинар с Център за социална поддръжка " Горна Оряховица ".

В мероприятието взеха присъединяване представители на всички обществени услуги от Фондация " Владиславово " представители на Общинския център за социална поддръжка в Горна Оряховица.

Експертите разискаха новостите в обществената сфера, новият Закон за обществените услуги и други тематики, свързани с потреблението и потребностите от даването на услугите. 

Специалистите от двете организации сплотиха отзиви към другите аспекти на обществената работа, дискутираха и обмениха опит в границите на семинара. Представителите на към този момент 26-годишната Фондация " Владиславово " споделиха своят богат опит в осъществяването и доставянето на обществени услуги, както и потребностите на потребителите във Варна.

Центърът за социална подкрепа- Горна Ораховица е комплекс от обществени услуги, свързани с предварителна защита на изоставянето, предварителна защита на насилието и отпадане от учебно заведение, деинституционализация и реинтеграция на деца, образование в умения на независим живот и обществена интеграция на деца, консултиране и поддръжка на фамилии в риск, оценяване и образование на бъдещи приемни родители и осиновители, консултиране и поддръжка на деца с противообществени прояви.

Капацитетът на центъра е 30 места.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР