Фондация „Проект Северозапад“ в партньорство с фондация „BCause” доведоха в

...
Фондация „Проект Северозапад“ в партньорство с фондация „BCause” доведоха в
Коментари Харесай

Доброволци от международна компания изработваха сувенири и помагаха на стари хора в Мездра

Фондация „ Проект Северозапад “ в партньорство с фондация „ BCause” доведоха в Мездра 10 доброволци от компания GVC services.
3 от доброволците работиха в „ Работилница Северозапад “, ситуирана в двора на Комплекса за обществени услуги за деца и лица с увреждания, намиращ се на ул.”Манастирище” № 99 в гр. Мездра. Те подкрепиха младежите в направата на разнообразни сувенири и подаръчни произведения, които гостите на 45-те Празници на културата „ Мездра Май “ ще имат опция да закупят.
Останалите 7 доброволци от компания GVC services, помагаха на възрастни хора в село Очин дол. Доброволците спомагаха на жителите на балканското село при осъществяването на ежедневни действия като разчистване, сцепване на дърва, боядисване на огради, които затрудняват възрастните хора. Всяка година компанията обезпечава средства за обществени асистенти в селото през зимните месеци.
GVC services взаимно с двете фондации осигуриха всички нужни материали за работния ден в „ Работилница Северозапад “.
„ GVC services” е мултинационална група за спортни залагания и игри, която ръководи някои от водещите марки в онлайн гейминг бранша, в това число bwin, Sportingbet, partypoker и Foxy Bingo. Компанията разполага с офиси в Австрия, България, Дания, Германия, Гибралтар, Индия, Ирландия, Израел, Италия, Малта, Филипините, Словакия, Испания, Обединеното кралство, Украйна и Уругвай.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР