Фондация Нашият дом е България пусна в продажба билетите за

...
Фондация Нашият дом е България пусна в продажба билетите за
Коментари Харесай

В продажба са билетите за пасхалния концерт Мост на небесата на фондация Нашият дом е България

Фондация " Нашият дом е България " пусна в продажба билетите за пасхалния концерт  " Мост на небесата ". 

Събитието е планувано за 20 май, а мястото е природния феномен Божия мост, край врачанското село Лиляче. 

Спектакълът е по случай Възкресение Христово, празника на Св. Константин и Елена, на Деня на светите братя Кирил и Методий и на българската писменост.

На третото издание на концерта, в гората пред мистичния естествен мост, феновете ще се насладят на тържествени църковнославянски песнопения, на палитра от красиви фолклорни песни, на шедьоври откласическата музика, на рецитали на текстове от Свещеното Писание и слова на светци, приказно обрисувани от профилирано художествено осветяване и 3D мапинг.

През деня на концерта на поляната пред входа на пещерата птисъстващите ще могат да опитат вкусна врачанска кухня, езда, пукотевица с лък или издигане с топловъздушен балон. Ще бъдат показани разнообразни занаяти, както и доста локални производители на млечни и месни артикули, вино, мед и други

От 16:00 ч. Прабългарска школа за оцеляване “БАГА-ТУР ” ще показват един от своите емблематични спектакли.

Тържественият Пасхален концерт ще стартира в 19:00 ч. и ще продължи в ранните вечерни часове, когато причудливият неръкотворен мост ще бъде видоизменен под багрите на художественото осветяване.

УЧАСТВАТ:

Деси Добрева

Гуна Иванова

Ива и Велислава Костадинови

Ансамбъл “Българе ”

Класически отбор „ Кварто ” и другари

Женски хор “Нуша ” с диригент и солист Нели Андреева

Веселин Калановски

Янко Лозанов

Галя Димитрова

Пламен Пламенов Мирянов

БАГА-ТУР и доста други

Част от средствата, събрани от продажбата на билети за събитието, от фондация " Нашият дом е България " ще дарят за създаване на Параклис “Свети Дух ” в региона на “Божия мост ”.

Цената на билета е съобразена с местоположението на сцената. Местата с най-хубава видимост към сцената са от по-високата ценова категория, а по-отдалечените места - в по-ниската. За всички фенове са планувани места за сядане.

Организаторите предлагат комфортни обувки за лек планински терен, както и топли облекла, съобразени с по-ниските температури в региона.

Билети може да закупите  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР