Фолкзвездата не се беше появявала от известно време, но сега

...
Фолкзвездата не се беше появявала от известно време, но сега
Коментари Харесай

Истина е новината за Ивана, призна го при шеф Виктор Ангелов

Фолкзвездата не се беше появявала от известно време, само че в този момент го прави с гръм и тропот и резултата е изумителен

Фолкзвездата Ивана събра погледите неотдавна с външния си тип. Изпълнителката, която дълги години се опитваше да смъкна непотребните килограми от снагата си, освен, че е съумяла, само че и наподобява повече от добре.

Тези дни в профила на Ивана в обществените мрежи потвържденията за това заваляха едно след друго. И в случай че за едни Великденските празници са били мотив да трупнат някое и друго ненужно килче, то за Ивана се оказва тъкмо противоположното - сега тя умерено може да се подреди до Галена, Преслава и други свои колежки, които треперят над фигурите си, а някои от тях и много експресно отслабнаха.

Как е постигнала подобен свръхестествен резултат Ивана, към момента не е известно. От много време в попфолка се приказва за инжекции за диабетици, с които не една или две певици безусловно са се стопили, само че дали и Ивана се подрежда до тях, единствено времето ще покаже. И това се случва макар предизвестието на лекарите, че въпросното лекарство по никакъв начин не е безобидно, а даже е нездравословно за здрави хора, също така е с дефицит във фармацевтичната мрежа.

Навръх Великден Ивана показва новата си фигура, като за задачата смени няколко стилни тоалета при гостуването си в " Хелс Китчън " и началник Виктор Ангелов./show.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР