Фолкпевицата Мария преминава през изключително тежък период, след като се

...
Фолкпевицата Мария преминава през изключително тежък период, след като се
Коментари Харесай

Нова жертва на мъжа на Мария! Фен на певицата проплака: Този мутряга ме удря и заплашва

Фолкпевицата Мария минава през извънредно тежък интервал, откакто се разбра, че преди седмица е била брутално пребита от третия си брачен партньор Мирослав Соколов. В началото тя отхвърляше, евентуално страхувайки се за живота си, само че след това призна и издаде шокиращи детайлности.
Последният брачен партньор на певицата, на който му следва тежко дело за домашно принуждение, се оказа много рисков човек, а силата на юмрука му са изпитвали и други хора. Един от най-върлите фенове на лекия род се ожали, че е имал сдърпване с побойника и описа какво се е случило.
Веселин Любенов, по-известен като „ Ловеца на подписи “, е имал съществено сдърпване с Мирослав на морето и описа в детайли на какво е кадърен насилникът Мирослав, който няма проблем с раздаването на крошета на доста по-малки и слаби от него момчета и девойки.
„ Аз също имам леко сдърпване с него без да съм му направил нищо на този мутряга. Един път на хотел в Лозенец пристигна неговата в известно столично заведение за ястие. Като мина тази аз от почитание (нищо,че сме се сдърпвали преди ) споделих: „ Добър ден “! И нито за фотография, нито за нищо съм я молил.
Тази гаднярка не ме поздрави и май е предиздвикала тоя, Миро ли е, какъв беше, да излезе да ме сплаши… Това не е първият път. В Сен Тропе групата Янис, Тоши и Могилански я видели и тая хем им дала пари, с цел да си мълчат, че са я видели, хем мутрите й са ги преследвали през целия комплекс и са ги сплашили да изтриват незабавно в случай че са я снимали, предава show.blitz.bg.
Веско се връща на случая, когато по повеля на певицата последният й мъж почнал да го бие. “Започна да ме удря мощни крошета в слабините този гадняр и да ме заплашва поради едни остарели неща с Мара отпреди 100 години, че съм й счупил емблемата на колата, а това напълно не беше по този начин “. По всичко проличава, че Мария и Мирослав са привикнали да си вземат решение проблемите като същински мутри, тъй че за никого не е изненада, че ударите са се пренесли и по нейното лице.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР