Фолкпевицата Лорена призна, че дължи на дългогодишната си приятелка Галена

...
Фолкпевицата Лорена призна, че дължи на дългогодишната си приятелка Галена
Коментари Харесай

Фолкпевицата Лорена: Галена ме спаси от първата ми любов, политиците ни правят на маймуни

Фолкпевицата Лорена призна, че дължи на дългогодишната си другарка Галена спасението си след любовна драма, разбра HotArena.

Без да разкрива по кого е страдала, пред България през днешния ден Лорена споделя: ” Имах една любовна драма. Тя пристигна да ми събере багажа и непосредствено ме прибра към София. Помогна ми да си намеря работа тук и още веднъж живяхме дружно повече от една година. След това тя се срещна с Галин и се реалокира да живее във Велико Търново.

Денонощно сме били компактно дружно. Беше преди повече от 15 години, само че всеки е имал такава трагична ученическа обич. Това ми беше първата обич. Общо взето, тя ме е измъквала от сходни трагични обстановки и постоянно е била до мен ”. Двете са съученички в Димитровград и са близки към този момент 15 години.

Лорена разяснява и затварянето на заведенията: " Вече ни направиха на маймуни. В дословния смисъл. Въпреки че моето мнение е, че съзнателно целят да ни създадат слаби. Не единствено нашият отрасъл, а всички българи, с цел да може по-лесно да ни манипулират и да вършим това, което кажат.

- Имаше и контрапризиви от твои колежки в попфолк гилдията да се затвори и Народното събрание, тъй като и там има скупчване на хора. Подкрепяш ли концепцията?

- Политиците единствено това и чакат. Те не вървят чак толкоз постоянно в Народното събрание и за тях ще е добре пристигнало. Виждаме всички по време на парламентарния надзор по какъв начин една трета от залата е цялостна, останалите просто ги няма. Имаше и репортажи по какъв начин се манипулира с наличието им. Отбелязва се, че сякаш са там, а ги няма. Малко като учениците се получава. Така ги съпоставям.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР