Фолкпевицата Кали отказва да плати глоба от 300 лв., наложена

...
Фолкпевицата Кали отказва да плати глоба от 300 лв., наложена
Коментари Харесай

Кали отказва да плати 300 лева на полицията за ареста на сина й! МВР я дава на НАП заради глобата за вечерен час

Фолкпевицата Кали отхвърля да заплати санкция от 300 лева ., наложена след ареста на най-големия й наследник Георги, тъй като е останал на открито след 22 ч., разбра HotArena .

17-годишният юноша е спретнат в 6-о РПУ , откакто униформените го разкрили да се разхожда с другари в квартала. Те поискали документите на момчето и откакто открили, че не му доближават шест месеца до пълноправие, го завели в полицейското ръководство и повикали родителите му . Арестът му е по член 45 от Закона за протекция на детето.

Кали недоволства против случилото се и отхвърля да заплати трицифрената сума, защото Георги е бил в компанията на няколко пълнолетни момчета в 22.30 ч., а не измежду нощ. Певицата акцентира, че по морето е фрашкано с малолетни лица, само че никой не им обръща внимание.

Детето е на 17 години и половина и е във почивка. Не съм платила акта и нямам желание да го прлатя, тъй като съгласно мен това е жестока тъпота, при изискване, че са оставили 14-15-годишни деца по морето, които се друсат по улиците, а прибират 17-годишно момче, което е в компанията на три пълнолетни момчета. Няма други открити нарушавания “, беснее Кали пред „ Телеграф “.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че ще дадат певицата на Национална агенция за приходите, с цел да си съберат санкцията наложително , откакто схванаха за отхвърли й.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР