Фолкдивата Мария, известна в светското пространство като Мара Отварачката, се

...
Фолкдивата Мария, известна в светското пространство като Мара Отварачката, се
Коментари Харесай

Обличат фолкдивата Мария в дрехи втора употреба

Фолкдивата Мария, известна в светското пространство като Мара Отварачката, се фука с облекла втора ръка в един от последните си клипове, написа в. "Телеграф ".

Според осведомени одеждите са подарени на фолкпевицата от следващото й гадже, което пък развивал бизнес с облекла втора употреба.

Самата Мария е известна с манията си да се облича със скъпи маркови тоалети и точно това й изигра неприятна смешка по време на една от последните й връзки. За да не харчи доста пари за обичаната си, нейно гадже реши да я облече за един от клиповете й в маркови облекла, само че втора ръка. Одеждите изпаднали преференциално на младежа, занимаващ се с подобен бизнес, и той решил да зарадва половинката си. Щастлива от подаръка, Мара се накиприла гордо и театралничила освен пред огледалото, само че и във видеоклип към едно от последните си части, разкриват запознти.

Веднага щом схванала, че е станала рекламно лице на бизнеса с облекла втора употреба на любовника си че износва непознати парцали, Мара безусловно изпаднала в нервност и била шута на господина. Тя го предизвестила, че за нищо на света не трябва да се схваща, че до кожата й се допирали носени облекла. Близки до миньончето пък подшушнаха, че тя безусловно побесняла от случката и в никакъв случай повече не видяла въпросния господин, който по думите й я употребявал, а не се отплатил подобавщо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР