Фолкдивата Галена отпразнува своята 36-и рожден ден и направи лично

...
Фолкдивата Галена отпразнува своята 36-и рожден ден и направи лично
Коментари Харесай

Галена супер секси на 36 години

Фолкдивата Галена отпразнува своята 36-и рожден ден и направи персонално самопризнание. „ По принцип не обичам да чествам рождения си ден. Но тази година ще го направя. Защото мога. Защото аз и околните ми сме здрави. Защото се научих да оценявам мотивите, които ни събират дружно. Защото мога да виждам усмивките ви. Така бих дефинирала щастието. Благодаря, че не пропуснахте да ми покажете обичта си и през днешния ден — различен подарък не желая. Стигате ми “.

Hotnews.bg напомня, че и певицата, и единият й наследник изкараха ковид предходната година и очевидно заболяването много е трансформирала вижданията на певицата. От фотографията се вижда, че тя е възвърнала положителната си форма и по тази причина може да си разреши да театралничи до мъжа си със супер къса пола и риза, която едвам прикрива бюста й. С днешна дата тогавашното момиче от Смядово е същинска хала на сцената, а множеството всемирски хроникьори я дефинират като хамелеона на жанра. Именно в това се крие и огромна част от триумфа. Можеш да я видиш през днешния ден с руса дълга коса, а на следващия ден с черна и подстригана мъжки маниер. Феновете на Галена са безчет и тя не изпуска момента да им благодари за цялата обич и поддръжка.

В годините Галена прави безчет участия у нас, концерти в Европа и три турнета в Америка. Успехът я съпътства на всяка крачка, което неизбежно става причина за доста завист от страна на неприятни хора. Човекът, който постоянно е до нея и й оказва помощ е нейната половинка Галин. С днешна дата двамата са по-спокойни и влюбени от всеки път, само че и те като всяко друго семейство са имали компликации. Преди години Галена показа, че са били на косъм от разлъка. Синът им Стефчо става повода двамата да преоткрият любовта си и да се съберат
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР