Фолк звездата на България не се отделя от своята лекарка,

...
Фолк звездата на България не се отделя от своята лекарка,
Коментари Харесай

Заради инжекциите с инсулин: Галена се влошава, тръгна с лекар по участия

Фолк звездата на България не се отделя от своята лекарка, която наела да я следва по участията й и да следи здравословното й положение. От обкръжението на звездата споделиха, че в края на предходната година Галена е отпътувала за Доминиканската република за присъединяване с медицински представител, който да следи здравето й изкъсо. Запознати считат, че причина за това нейно решение е инсулиновата диета, която предприе преди повече от половин година. В шоу средите навлезе манията да се боцкат с инжекции за диабетици и по този метод да губят вкус към хранене и изразходване на храни, от които се пълнее. С този прийом се приказва, че е отслабнала и колежката й и баджаначка Деси Слава, както и дъщерята на Глория - Симона Загорова. Но те надалеч не са единствените прибегнали до този " трик ", написа Хотнюз.



Галена е една от първите у нас, която мина на подобен режим и това очевидно се отразява на външния й тип. В момента тя е не повече от 60 кила, а от уязвимост и не приемане на храна се е случвало да припада по участия, разясняват в средите. Именно заради тази причина на дълги дистанции и изключително отвън България, тя пътува в пакет с доктор, който да следи здравословното й положение и не дай си Боже да е до нея при незабавна нужда. През декември изпълнителката на " 100 живота " имаше извънредно претъпкан график с участия, надброяващ над 20, като някои от дните са били с по две изяви. Това също я предиздвикало да има човек до себе си, който да следи положението й при възможна изтощеност.

Фолк звезда номер 1 у нас от дълго време е постигнала перфектни мерки в килограмите по отношение на фигурата й, само че все пак отхвърля да спре лечението за диабетици, която е повече от нездравословна и даже рискова, съгласно мнението на експерти. Веднъж седмично Галена си поставя инсулинов медикамент посредством инжекция в региона на корема и по този метод съумява да прималява желанието си да се храни постоянно, като това свежда до приемане на храна най-много до 2 пъти дневно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР