Фолк звездата Десислава напоследък не прилича на себе си. Певицата

...
Фолк звездата Десислава напоследък не прилича на себе си. Певицата
Коментари Харесай

Десислава не мяза на себе си! Стана тройна, ще счупи кантара!

Фолк звездата Десислава в последно време не наподобява на себе си. Певицата по този начин и не съумя да си върне килограмите след второто раждане, а почитателите към този момент не я разпознават на участията. 

 Деси качи много килограми, заформи голямо дупе и направи даже двойна брадичка. Няма спомен от изящните скули на певицата с благ глас, а наподобява това й е огромен комплекс. Десислава постави в дребния си джоб Тита и Андреа, които са царици на фотошопа. До такава степен обработва фотосите си, че онлайн не могат да я познаят.

Тези дни Деси качи фотография, с която презентира нова ария, която ще бъде в дует с нейната колежка и другарка Лорена. Фотографът си е играл много време, с цел да направи Деси слаба и млада. Нищо общо с действителността. 

Фенове недоумяват за какво Деси обработва дотам фотосите си, че се трансформира в напълно друг човек. " На живо няма нищо общо със фотосите от Инстаграм. Станала е тройна! Или да предприеме незабавни ограничения за премахване на сланините, или да се одобри такава и да спре да заблуждава хората, тъй като става жалка ", гнеят се нейни фенове, представени от show.blitz.bg.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР