Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон

...
Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон
Коментари Харесай

Скандален клип след „Ергенът“! Деси Слава се изгаври брутално с участничка

Фолк звездата Деси Слава се изпусна, че гледа новия сезон на „ Ергенът “ и качи скандално клипче в обществените мрежи, в което се гаври грубо с най-коментираната участничка – пияната психоложка Христиана.
Още с влизането си в имението на шоуто тя прикова всички камера към себе си с паметни изречения, които породиха голям брой мемета по-късно. А Деси пък снима любителско клипче, в което се гаври грубо с русокоската от Кюстендил.
Много ме дразниш довечера. Нищо персонално, но аз съм си влезналА в колата за развлечение и ти ме дразниш. И още малко и ще те ЗААПА и ще взема да звънна на кУронясаната да видиш какво ще става. Цър-пър “, споделя Деси на сина си Майки в скандално клипче, до момента в който се водят в нейната кола.
Деси се прави на пияна и имитира някои от фразите на Христиана, които станаха вайръл за броени часове. по този начин Деси сподели, че следи новия сезон на „ Ергенът “ и очевидно се забавлява с попълненията вътре.
Христиана влезe в шоуто с огромни упоритости, само че прекали с алкохола още в първата вечер и стана за смях. Всички приказват за нея, въпреки и с насмешки, което я направи най-известната участничка все още и сигурно от продукцията няма да разрешат на ергена Алек да я изгони толкоз рано, защото подвига рейтинга до небето с пиянските си осъществявания и неприязънта, която изпитва към съперниката си Теа, която влезе в шоуто с корона и искания за кралица, написа Шоу Блиц. Нищо персонално, @Maiki Valkov
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР