67-годишна жена е с опасност за живота след тежка катастрофа

...
67-годишна жена е с опасност за живота след тежка катастрофа
Коментари Харесай

Жестоко меле в Бургаско: 47-г. шофьор загуби контрол над товарен автомобил, влезе в насрещното и…

67-годишна жена е с заплаха за живота след тежка злополука на пътя сред руенските села Люляково и Вресово. Пострадалата е настанена в поделение „ Реанимация “ на болница „ Сърце и мозък “ с голям брой фрактури на прешлени, тазобедрена става, ребра, фемур и патела.
До злополуката се стигнало, откакто при десен завой водач на товарен автомобил е изгубил надзор над транспортното средство поради мократа настилка в региона. 47-годишният мъж се е движел и с несъобразена скорост. Той е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал джипа „ Тойота Рав 4 “, в който се е движела дамата със брачна половинка си. Поради неочакваното прекъсване на автомобила, той е блъснат и от движещ се зад него товарен автомобил.
Шофьорът на колата и брачна половинка на потърпевшата жена е с фрактура на гръдния панер, без заплаха за живота, взета му е кръв за химичен разбор, предава Флагман.
Всички водачи са тествани за приложимост на алкохол и имат негативни резултати. Водачите на двата товарни автомобила са тествани и за приложимост на опиати, още веднъж с негативни резултати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР