През 2023 г. Xiaomi заяви, че ще спре да разработва

...
През 2023 г. Xiaomi заяви, че ще спре да разработва
Коментари Харесай

Изненада от Xiaomi: собствениците на Xiaomi Mix 4 получиха HyperOS

През 2023 година Xiaomi съобщи, че ще спре да създава фърмуер за този смарт телефон.

Когато предходната година Xiaomi разгласи прекратяването на създаването на MIUI за Xiaomi Mix 4, компанията не предизвести притежателите, че ще получат най-новия фърмуер HyperOS. Но се случи тъкмо това, както оповестяват потребителите, които са получили актуализацията с величина 5,4 GB.

Ако се съди по отзивите на потребителите в общността на Xiaomi, оптимизацията на системата е на високо равнище. Като цяло плавността на работа е доста по-добра от тази на предходния фърмуер.

Нека да напомним, че Xiaomi Mi Mix 4, излезе на пазара през 2021 година Той беше първият смарт телефон на компанията с предна камера под екрана, която на процедура е невидима. Смартфонът разполага с 6,67-инчов OLED екран с Full HD+ резолюция (2400 x 1080 пиксела). Камерата под екрана е с резолюция 20 мегапиксела. Тройната съществена камера има пштични датчици с резолюция 108 MP и предлага 50x хибридно нарастване. Капацитетът на батерията е 4500 mAh, а смарт телефонът поддържа 120W кабелно и 50W безжично зареждане. Устройството е основано на едночиповата система Qualcomm Snapdragon 888+. Той има стерео високоговорители Harman Kardon, поддръжка на UWB съгласуваност, NFC, Wi-Fi 6 и Bluetooth 5.2.

Сега смарт телефонът Xiaomi Mix 4 получи HyperOS, което сигурно ще зарадва някои консуматори.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР