Фолк певицата Мария е поискала най-тлъстия хонорар, който до момента

...
Фолк певицата Мария е поискала най-тлъстия хонорар, който до момента
Коментари Харесай

Ето коя фолкаджийка влиза срещу 200 бона в Биг Брадър

Фолк певицата Мария е поискала най-тлъстия хонорар, който досега не е даван на никоя звезда взела участие във " Биг Брадър Ол Старс ". Сумата е 200 000 лева, над която продуцентите на шоуто умуват все още и прекомерно евентуално е да не я извадят, разкриха осведомени източници на HotNews.

" Аз съм вашата Парис Хилтън ", по този начин се оповестила на срещата с продуцентите Мара Отварачката, на което избухнало плевел смях в Нови хан, където нормално се организират срещите с евентуалните участници в продукцията.



Припомняме ви, че Благой Георгиев беше изискал хонорар от 300 000 лева, с цел да влезе в настоящия сезон на " ВИП Брадър ". От Нова телевизия се опитваха да го навият за 100 хилядарки по-малко, само че финално футболиста им се изплъзна от сюжета. За да не остане по-назад и Мария решила, че може да изиска по-голяма сума от предния й хонорар, който съгласно осведомени бил към 60 000 лева В миналогодишния Брадър, изпълнителката на " Пайнер " влезе за месец

В последните сезони на " ВИП Брадър " прави усещане, че множеството настоящи участници след година влизат и в другия формат на шоуто. Например подобен беше случая с " президентшата " Луна. Продуцентите желаят да вкарат в предтоящия " Ол Старс " освен Марчето, само че и Сашка Васева, както и готвача началник Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР