Фолк певицата Галена не смята, че като майка на две

...
Фолк певицата Галена не смята, че като майка на две
Коментари Харесай

Галена заприлича на актриса от порно филм

Фолк певицата Галена не счита , че като майка на две момчета би трябвало да съблюдава известно благоприличе, видя HotArena.

Доста дълго време чалгаджийката избягваше да се демонстрира в просташко облекло, само че желанието й да е колкото се може по-съблечена, очевидно е победило. Галена е снимала много скандална фотосесия , първият кадър от която към този момент видя бял свят. На него тя театралничи надупена, единствено по лачено бюстие и мрежести чорапогащи. Червеното червило на устните и розовата перука пък напълно приключват визията й на момиче от автомагистралата или звезда от филм за възрастни.

Въпреки, че има хубава фигура, сходни фотоси не приказват по никакъв начин добре за омъжена жена, майка на две деца . Въпреки, че мъжете засипаха с похвали въпросния кадър, въпреки всичко се появиха и хора със здрав разсъдък, които да й напомнят, че преди всичко е родител, а по-късно актьор. Завистниците пък не пропуснаха да подсетят, че тя към този момент има опит с пирно клипове, с които преди време изгря като прохождаща чалга звезда , написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР