Фолк певицата Анелия се превърна в копие на актрисата Ума

...
Фолк певицата Анелия се превърна в копие на актрисата Ума
Коментари Харесай

Анелия копие на Ума Търман

Фолк певицата Анелия се трансформира в копие на актрисата Ума Търман. Изпълнителката смени дългите коси с къса прическа на линия и наподобява необикновено.

Пайнерката повече от всеки път наподобява на звездата от „ Криминале”. Единствената разлика е русият цвят на косата, който Анелия избра да резервира.

Поп визията на певицата е дело на новия обичан коафьор на звездите–младият фризьор Нико Иванов. Той избира русата гласовита певица да краси месец юни от календар за 2019 година, който приготвя.

От фотографията се вижда, че шикозният жанр пасва на Анелия доста повече от екстеншъните, с които се разхождаше до неотдавна. Прическата на линия е съвършена за изпълнителката, а също така направи фамозна Сиа.

Комбинацията с шарено сетре несъмнено прави родната изпълнителка още по-атрактивна, написа „ България днес”.Смелата фешън визия изненада мнозина, само че пък Нико Иванов в последно време се трансформира в любим на дамите от шоубизнеса и е топ 3 на звездните фризьори у нас.

Самият той избра да уважи празника си като събере най-любимите си клиентки като Преслава, Анелия, Лора Караджова, Енджи Касабие, Ернестина Шинова, Алекс Сърчаджиева и други в празничния си календар.

Все по-често към него стартират да се обръщат обаче и огромна част от залязващите фолк звезди, които се изплъзват от лапите на поп фолка, решени да се ориентират към по-интелигентни и по-трудни за осъществяване жанрове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР