Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто „Като две

...
Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто „Като две
Коментари Харесай

Страшна издънка! Ето кой пее на плейбек в Капките

Фолк певицата Алисия пее на плейбек в шоуто „ Като две капки вода” - заподозряха фенове на занимателното предаване. Чалга дивата вокално се оправя по-добре от надарената Крисия, която досега търпи цялостно крушение в предаването.

„ Ходил съм на не едно и две участия на Алисия и пеенето й беше много подправено, не можеше да вземе два тона, нищо общо с гласа от песните й. Не е допустимо да пее толкоз добре в „ Капките”. Най-вероятно се е споразумяла да записват авансово песните, да й обработват гласа и на лайфа да пускат записа”, разяснява пред „ Уикенд” човек от сектора.

Феновете на певицата също са единомислещи, че на участия дивата от Вакарел разчита напълно на плейбек и в случай че се опита да изпее нещо онлайн, то няма нищо общо с обработения й глас. Именно поради това всички са сюрпризирани от вокалните й благоприятни условия в шоуто.

Не е невероятно Алисия да има сделка с Маги Хаваджиян и да са се споразумели да записват и обработва песните, които извършва, с цел да не се излага, тъй като другояче ще е ужасно. Факт е, че съвсем всички й предричаха неуспех още щом схванаха, че ще взе участие.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР