Фолк иконата Сашка Васева заби 20-годишно младо агънце, и то

...
Фолк иконата Сашка Васева заби 20-годишно младо агънце, и то
Коментари Харесай

Сашка Васева заби 20-годишен любовник, докато е в Къщата на ВИП Брадър!

Фолк иконата Сашка Васева заби 20-годишно младо агънце, и то до момента в който е в Къщата на „ ВИП Брадър “, шушукат осведомени от шоубизнеса.

Изпълнителката на „ Левовете в марки “ прелъстила момчето по време на едно от участията си, с помощта на които има право да напуща територията на Нови хан, написа „ Галерия “.

Очевидци описват, че Сашка сама го привикала на масата си и поискала да се срещнат след изявата й. В късните часове на нощта Васева пийнала няколко напитки и почнала да прегръща своя почитател и да го целува по бузките, сякаш другарски. „ Тя постоянно обича да си набелязва жертви отвисоко, до момента в който пее на сцената и по-късно ги черпи по пиво. Ако вържат, вържат “, описват осведомени.

Всеизвестен факт е, че Сашка си пада по агнешкото, което напоследък стана много съвременно във фолк гилдията. Дупнишката Мадона обаче има наследник, който е на 18 години и точно поради възрастта му постоянно е упреквана от колежки.

За сметка на това пък мъжът й Христо Бакърджиев очевидно няма нищо срещу афинитета й към младите лъвчета. В светските среди се приказва, че двамата постоянно са имали отворен брак и демократични връзките. Самата Сашка е споделяла, че брачният партньор й й позволява да си има ухажор.

Припомняме, че преди време в нета изтече скандално видео на Сашка Васева с незнаен мъж, на който приказва на гръцки, демонстрира му гърдите си и други интимни детайлности. Клипът стана притежание на цяла България, само че не и мотив за бракоразвод.

Дупнишката Мадона и Бакърджиев имаха проблеми в брака преди близо 2 години, само че не поради аферите й, а поради вреди, които е нанесла на компанията му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР