Фолк дивите Мария и Сашка Васева ще премерят сили на

...
Фолк дивите Мария и Сашка Васева ще премерят сили на
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Кой ще си тръгне пръв

Фолк дивите Мария и Сашка Васева ще премерят сили на първите номинации за изпъждане от " ВИП Брадър ". Към тях се причисляват близначките Алекс и Влади , които бяха номинирани още с влизането си в Къщата, защото задачата им да останат незабелязани се провали. Коя от четирите дами първа ще излезе от шоуто ще стане ясно в понеделник. Зрителският избор ще реши нещата.

Изненадата на лайв епизода бе неочакваното решение на Мегз да напусне Къщата. Във очевидно несигурно положение дизайнерката посочи като причина за нейното предпочитание е, че фризьорът ѝ не е пристигнал, с цел да отстрани перуката, с която е влезнала в Къщата.

Тя изясни, че изпитва болежка от лепилото, с което е поставена перуката и съобщи, че единствено експерт може да я смъкна. След като Биг Брадър не се съобрази с желанието на Каканашева да излезе, с цел да отиде при професионален коафьор, дизайнерката реши, че ще остане в изповедалнята в символ на митинг.

Как ще се развие изключителната обстановка и ще промени ли дизайнерката своето решение, следва да разберем в дейли епизода довечера от 21 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР