Флорентино Перес е майстор на трансферите и ще направи всичко

...
Флорентино Перес е майстор на трансферите и ще направи всичко
Коментари Харесай

Флорентино Перес иска да надхитри ПСЖ за Мбапе

Флорентино Перес е занаятчия на прехвърлянията и ще направи всичко допустимо да надхитри Пари Сен Жермен, с цел да вземе огромната му звезда Килиан Мбапе. ПСЖ чака Реал Мадрид да не се изхвърли с голяма сума, а да направи стратегически ход в последния вероятен миг, оповестява „ RMC Sport “.

Реал Мадрид няма да бърза с привличането на Мбапе, като „ Le Parisien “ твърди, че „ лос меренгес “ ще опитат да вкарат напрежение у парижани и да се забавят оптимално доста с офертата си, с цел да бъде тя на минимално ниска цена.

Ако пък ПСЖ не е податлив да се раздели с френския национал против сумата, която Реал предложи, то тогава виновността ще бъде трансферирана към първенеца на Лига 1, защото „ кралете “ ще са посочили, че желаят да го привлекат, само че им е било отказано.

Официално ултиматумът към Килиан Мбапе от управлението на Пари Сен Жермен за удължение на контракта ще изтече в среднощ на 1 август, защото катарците му дадоха време до 31 юли. Очаква се публична оферта на Реал Мадрид в края на август.

Мбапе е отрязал парижани за нов контракт с удължение за година и заричане за продажба идващото лято. Междувременно от ПСЖ са ревизирали, че французинът обществено е оповестил цели осем пъти, че няма да си тръгне като свободен сътрудник. Сега позицията му е, че ще остане на „ Парк де Пренс “ и през идната акция.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР