Floki Inu направи огромна крачка към доминиране в света на

...
Floki Inu направи огромна крачка към доминиране в света на
Коментари Харесай

AliExpress започва да приема FLOKI плащания, Tradecurve ще приема потребители от всяка точка на света

Floki Inu направи голяма крачка към доминиране в света на меме монетите, защото към този момент се употребява за осъществяване на покупки в допълнение към AliExpress.

Това бележи невиждана интеграция с един от най-големите онлайн търговци на дребно в света и може изцяло да революционизира метода, по който хората получават и взаимодействат с криптовалутите, като в същото време покачва привлекателността на криптовалутата Floki Inu. Друг план, който влезе в заглавията на медиите, е Tradecurve, който ще даде опция за неограничен достъп до криптовалути и деривати на всеки от всяка точка на света.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА < <

AliExpress приема заплащания с Floki Inu

Представители на Floki Inu оповестиха, че потребителите на пазара AliExpress към този момент могат да купуват артикули посредством потреблението на меме криптовалутата. Активът е прибавен към платформата Shopping.io, а това от своя страна дава опция на потребителите да вършат поръчки на разнообразни пазари посредством директни заплащания с криптовалута.



Добавянето на Floki Inu към услугата ще проправи пътя на повече меме монети да получат внимание и полза в действителни приложения и ще рационализира метода, по който криптовалутите се възприемат и употребяват в по-широкото финансово пространство. Към 3 юни 2023 година Floki Inu се търгуваше на цена от $0.00003196. През последната седмица Floki Inu означи нищожно увеличениe, само че с Shopping.io, към момента има опция за напредък.

Tradecurve налична за всеки и на всички места

Tradecurve ще направи гражданска война в промишлеността за търговия, защото платформата взема решение някои от основните проблеми, с които тържищата се сблъскват през днешния ден, като да вземем за пример опцията да обслужват консуматори, които нямат достъп до банкови услуги, недостъпността в избрани елементи на света, високите такси или ограничението им извънредно до търговия с криптовалути. В резултат на това Tradecurve платформа от последващо потомство, която ще разреши на потребителите да търгуват на хиляди разнообразни пазари непосредствено от портфейла си с криптовалута, като употребяват опциите на блокчейн.

Ограниченият достъп до търговия с криптовалути и деривати визира милиони търговци на дребно в международен мащаб заради аргументи като високи минимални депозити и регулаторни ограничавания на условията за KYC. В Tradecurve всеки може да получи достъп до търговия, без да е належащо да попълня KYC. Предлагайки разпределена ликвидност и предпазване без депозитар, потребителите на Tradecurve могат да се възползват от високо равнище на сигурност и ниски разноски за търговия, като всичко това е построено във веригата, с цел да се подсигурява най-високо равнище на досегаемост и сигурност.

Някои от най-забележителните характерности зад Tradecurve включват висок ливъридж, започващ от 500:1, и алгоритмична търговия, при която потребителите могат да основават персонализирани, ръководени от изкуствен интелект търговски ботове, с цел да усъвършенстват портфейла си. Те могат също по този начин да получат услуга за ВИП сметка и отбрана от негативен баланс, а за начинаещите има даже специфична Академия за търговия, в която се преглежда всичко, което би трябвало да знаят.

На стадий 3 от предварителната продажба TCRV се търгува на цена от $0.015. На този стадий са продадени над 23,585,752 TCRV токена, а на стадий 4 цената се чака да се усили до $0.018. Анализаторите предвиждат, че TCRV може да се повиши 50 пъти по време на предварителната продажба и със 100 пъти при стартирането.

Получете достъп до повече информация, обвързвана с токена TCRV, на следните линкове:

Кликнете тук за уеб страницата
Кликнете тук, с цел да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се към общността в Telegram


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР