Флашмоб със счупени чадъри, окичени с развалена риба цаца се

...
Флашмоб със счупени чадъри, окичени с развалена риба цаца се
Коментари Харесай

Счупени чадъри, украсени с цаца приветстваха връщането на Цацаров на стълбите на Съдебната палата

Флашмоб със счупени чадъри, окичени с развалена риба цаца се организира пред Съдебната палата. Демонстрацията бе проведена от членовете на придвижването " Ние идваме " юрист Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Мария Капон.

С флашмоба тримата някогашни депутати от гражданската организация " Изправи се.БГ! Ние идваме " не желаят да разрешат под счупения чадър на основния прокурор Иван Гешев да бъде прикрит назад предходния основен прокурор Сотир Цацаров . Припомняме, Цацаров подаде оставка като ръководител на КПКОНПИ, а Висш съдебен съвет реши да го върне назад във Върховната касационна прокуратура (ВКП).
 Цацаров: Дойде ми допълнително, желая да пребивавам обикновено Обновена
Цацаров: Дойде ми допълнително, желая да пребивавам обикновено

Покажете какво можете, провокира Сотир Цацаров новото болшинство

Според юрист Николай Хаджигенов би трябвало ясно да се покаже, че правораздаването не е място за пенсиониране на хора, които бранят корупцията . " Да, знам, че не е комфортно сега, тъй като там се водят бойни дейности , само че този принцип на корумпираната страна и на овладяната страна от корупцията, би трябвало да изчезне ", безапелационен бе той.

Хаджигенов посочи, че от придвижването " Ние, идваме " яли към този момент цаца вътре в Съдебната палата с връщането на Цацаров във ВКП. Сега ситуацията е същото, нищо не се е трансформирало.
 Христо Иванов неудовлетворен от
Христо Иванов неудовлетворен от " жалките резултати " на КПКОНПИ при Цацаров

Който се опълчи на правосъдната промяна, щял да заплати висока цена

Вчера чуването му бе жалка аматьорщина, тъй като успеваемостта на КПКОНПИ е 5% , уточни Хаджигенов след вчерашните многочасови изяви на Цацаров.

" Цацаров няма място в прокуратурата, с изключение на като обвинен, само че това е в областта на фантазиите ", разяснява юристът и отсече, че " на искрено крива цаца, чадърите ѝ пречат ".

Това, което вижда Хаджигенов е, че държавното управление ръководи, а Народното събрание спи. С флашмоба " Ние, идваме " се пробват да разсънят и депутатите . Хаджигенов не се нае да каже какъв брой време ще издържи държавното управление, само че всичко зависело от правосъдната промяна.

" Има правосъдна промяна - държавното управление живее, няма правосъдна промяна - държавното управление умира ", акцентира Хаджигенов.
 Висш съдебен съвет върна Цацаров в прокуратурата
Висш съдебен съвет върна Цацаров в прокуратурата

Това се случи през днешния ден на съвещание на прокурорската гилдия

На въпрос на News.bg дали държавното управление и излъчените от тях депутати имат потенциала да направи правосъдната промяна, Хаджигенов съобщи, че по този начин като гледа - не . Проектозаконът за унищожаване на профилираната прокуратура е подготвен, само че на някогашните депутати не им стигнали два дни, с цел да мине на второ четене.

Арман Бабикян добави, че и да има експертиза, би трябвало да има воля, с цел да се случат измененията в региона на правосъдната промяна . Бабикян се надява въпреки всичко властта да свърши работата в региона на правосъдната промяна. " Два дни единствено със зелен документ се занимаваха, а на нас единствено два дни не ни стигнаха за правосъдната промяна. В момента имаме чадър от Гешев на Цацаров ", разяснява Бабикян.

Мария Капон означи, че даже и с премахването на профилираната прокуратура, делата ще отидат при Цацаров.
 Атанас Атанасов: Оставката на Цацаров е тичане пред вятъра
Атанас Атанасов: Оставката на Цацаров е тичане пред вятъра

КПКОНПИ не реализира никакви резултати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР