Фланговият футболист на ЦСКА - София Асен Дончев ще бъде

...
Фланговият футболист на ЦСКА - София Асен Дончев ще бъде
Коментари Харесай

Талант на ЦСКА - София се завръща в игра в началото на март

Фланговият футболист на ЦСКА - София Асен Дончев ще бъде разполагаем на треньора Саша Илич за семейството на Локомотив (Пловдив) на 4 март, твърди " Тема Спорт ". Както е известно, той се възвръща от интервенция на коляното, претърпяна през есента. 

21-годишният младок към този момент тренира наедно със своите съотборници, само че сигурно няма да вземе присъединяване в срещите с Ботев (Пловдив) и Септември идната неделя. 
 Футболист на ЦСКА - София напусна лагера в Белек минути преди днешния мач Футболист на ЦСКА - София напусна лагера в Белек минути преди днешния мач
Друг състезател, който претърпя интервенция през ноември - Дауда Бемба, ще се завърне в групата на " алените " за семейството на " канарчетата " на следващия ден. 27-годишният котдивоарец за последно бе в листата на наставника Саша Илич за формален мач на 3 октомври предходната година. 
 Бамба се завръща в групата след 139 дни Бамба се завръща в групата след 139 дни
Тогава столичани победиха с 2:1 Пирин на " Армията ", а Бамба бе на скамейката, само че не се появи на терена. От оня дуел до този в събота дните са тъкмо 139.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР