Фланелката на Григор Димитров вече е част от благотворителния търг,

...
Фланелката на Григор Димитров вече е част от благотворителния търг,
Коментари Харесай

Фланелката на Григор Димитров вече е част от благотворителния търг за Митко от Оброчище

Фланелката на Григор Димитров към този момент е част от благотворителния търг, с който посредством предмети, предоставени от известни спортисти, се събират средства за лекуването на Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище. Тениската с подпис на тенисиста през днешния ден бе предоставена на уредниците на търга от Руслан Йорданов – притежател на BGtourism.BG и създател на Сдружението в социална изгода „ Приятели на Добруджа “, чиято цел е да оказва помощ за развиването на спортния живот в Добричка област, за просперитета на Добруджански край, както и да взе участие интензивно в публични и благотворителни акции.
Припомняме Ви, че след акцидент преди четири години Митко е с сгънат вратен прешлен и засегнат гръбначен мозък. 32-годишният мъж е неподвижен от кръста надолу.
Шансът за възобновяване след интервенция за присаждане на стволови кафези е повече от 90%.


Митко има оферта от кипърска болница с избрана сума за лекуването 60 000 евро, непостижими за фамилията.

Негови благодетели станаха националните състезатели по висок скок Мирела Демирева и Тихомир Иванов, футболните клубове „ Динамо “ (Москва) и „ Черноморец “ (Балчик), гросмайсторите Петър Великов и Момчил Николов и ловно-стрелковият комплекс „ Адмирал “ (Балчик). Те подариха предмети, които се разиграват на онлайн търг. От през днешния ден част от предметите на топ спортистите е и фланелка на последния първенец от Мастърс шампионата в Лондон и някогашен №3 в света Григор Димитров. Всеки, който желае да получи фланелката може да наддава за нея на фейсбук страницата, на която се организира онлайн търга. Припомняме Ви, че за повторно Григор дава за добруджанец своя движимост с благотворителна цел – през 2011 година той даде своя фланелка и за благотворителния търг на Алекс от Добрич.
Онлайн търгът за Димитър ще продължи до 23,00 ч. на 27 октомври.
ЗА СПОРТНИТЕ ТРОФЕИ В ТЪРГА МОЖЕ ДА НАДДАВАТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР