“ФКВелбъжд затвърди доминацията си на силния международен турнир “Несебър Къп.

...
“ФКВелбъжд затвърди доминацията си на силния международен турнир “Несебър Къп.
Коментари Харесай

ФК Велбъжд затвърди доминацията си на силния международен турнир “Несебър Къп”

“ФКВелбъжд ” затвърди превъзходството си на мощния интернационален шампионат “Несебър Къп ”. Децата родени 2007г водени от треньора Юли Кръстев,за поредна година бяха над всички с безапелационни игри и резултати завоюваха за трети следващ път първото място и златните медали.



С три победи в групата против тимовете на Фк Шумен (4:0),Фк Мургаж(6:1),Фк Ботев 57(5:0),се изправиха на финала против Септември София.След голове на Адриян Барабанов и Росен Лазаров,Велбъжд завоюва с 2:0 и подвигна купата.


Отбора на Велбъжд родени 2010 година водени от Радостин Джогански записаха две победи и една загуба в груповата фаза на шампионата и се класираха да спорят за дребния край,където отстъпиха от тима на Спартак София и по този начин останаха на крачка от медалите.
Ръководството и треньорите на клуба благодарят на всички деца за хъса,себераздаването и отдадеността, която демонстрираха на шампионата. И не напоследно място благодарности към всички родители,които поддържаха и сътвориха невероятна атмосфера на трибуните.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР