ФК ЦСКА 1948 приема Ботев (Враца) в мач от 5-я

...
ФК ЦСКА 1948 приема Ботев (Враца) в мач от 5-я
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 пробва да продължи отличния си старт и срещу Ботев

ФК ЦСКА 1948 приема Ботев (Враца) в мач от 5-я кръг на efbet Лига. Двубоят е от 21:00 часа на стадиона в Бистрица. Главен арбитър ще е Иво Андреев от София.Домаините имат доста мощен старт на сезона и при победа през днешния ден ще могат да се изкачат на върха, даже и краткотрайно.

Към момента тима на Любослав Пенев е на пета позиция с актив от осем точки, събрани след победи над Левски и Хебър и равенства против Лудогорец и Пирин.
 Берое приема Черно море в непредвидим конфликт
Берое приема Черно море в непредвидим конфликт

Мачът е от 18:45 часа

Ботев (Враца) от своя страна е на 12-о място с четири точки, събрани след победа над Ботев (Пловдив) и тъждество със Септември. Тимът от Северозапада записа и провали от Берое и Локомотив (Пловдив).

В лагера на домакинте Джонатан Перейра продължава да има проблеми в бедрото от мача с Лудогорец и остава под въпрос за мача.

Гостите ще са без централния си нападател Венцислав Христов, който " изгоря " за три мача след наивния червен картон, който получи след удара против Райън Бидунга от Локомотив (Пловдив) в предишния кръг.

През предишния сезон ФК ЦСКА 1948 записа безапелационни победи при двете срещи посред им. При семейството си " алените " завоюваха с 5:1, а във Враца с 4:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР