ФК ЦСКА 1948 победи с 3:2 Локомотив (Пловдив) в контролна

...
ФК ЦСКА 1948 победи с 3:2 Локомотив (Пловдив) в контролна
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 победи Локомотив пред погледа на скаути от Англия и Франция

ФК ЦСКА 1948 победи с 3:2 Локомотив (Пловдив) в контролна среща, която се игра на терена на Царско село и трябваше да запълни едноседмичната пауза и за двата тима. Те ще играят мачовете си от шампионата за Купата на България идната седмица.

Днес старши треньорите на двата тима Любослав Пенев и Александър Томаш направиха много ротации в съставите си, пуснаха и млади играчи на терена. Иван Сулев и Даниел Маджаров се показаха доста добре за черно-белите.

Срещата беше изгледана от финансовия покровител на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, който дойде на стадиона дружно с оперативния шеф Стойчо Младенов. На срещата беше и един от най-успешните футболни сътрудници в България Николай Жейнов, както и от скаути на френския Гинган и на британския Блякпул.

Пловдивчани откриха резултата още в 5-ата минута посредством ветерана Ивайло Димитров, който получи подаване от ляво от Джовани и с пета излъга вратаря Генадий Ганев. Десет минути по-късно украинският нападател на домакините Евгений Сердюк получи топката от ляво на офанзивата, напредна няколко метра и с диагонален удар изравни резултата около плонжа на вратаря Илко Пиргов. Само след още четвърт час игра Ангел Бастунов вкара за 2:1 и направи цялостен поврат.

Пет минути след началото на второто полувреме Алекс Колев от сложна позиция стреля с глава, само че извади топката в навън. Иначе Колев направи много положително второ полувреме и впечатли с придвижване и отиграване с едно допиране.

В 59-ата минута Локомотив изравни с помощта на гол с глава на Йосип Томашевич. Атаката беше подхваната от Преслав Боруков, който влезе през второто полувреме и също завоюва доста топки в предна позиция. Той комбинира с Георги Каракашев, който от дясно подаде на задна греда и там Томашевич, също влезнал след почивката, се разписа.

Четвърт час преди края на мача ЦСКА 1948 стигна до триумфа с помощта на гол на Реян Даскалов, който беше най-съобразителен при добавка. Джонатан Перейра стреля от фаул, Пиргов отби, а добавката беше за бранителя на " алените ".

До края на мача и Локомотив можеше да стигне до трети гол, само че неправилност в последния пас към Боруков им попречи да изравнят.
 Ботев (Пловдив) победи Литекс с 2:1 в контрола
Ботев (Пловдив) надделя Литекс в контрола

Антоан Бароан се отличи с два гола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР