~ физическите и умствените влияния на посоката, в която ще

...
~ физическите и умствените влияния на посоката, в която ще
Коментари Харесай

Първото име – Ключовото число на растежа или развитието

~ физическите и умствените въздействия на посоката, в която ще израства човек

~ до каква степен внимателно мисли, работи и се държи той

~ по какъв начин той пояснява и интерпретира житейския си опит

Ключовото число дава информация за израстването и развиването, което можете да очаквате съгласно даденото число. Това едноцифрено число показва сбора от буквите в първото име. Намира се посредством събиране на числовите стойности на всяка от буквите в първото име.

1.Напишете първото си име и поставете числовата стойност на всяка от буквите в него.

2.Съберете числата и редуцирайте до едноцифрено = Ключово число.

Кратък справочник за смисъла на Ключовото число на първото име на кирилица (число на Растежа и Развитието)

Ключово число 1

Ключови думи: Дух на първопроходец, мощно волеви, иноватор, самоуверен, самостоятелен, кардинален, водач, символизира начало.. Ключът към най-голямото развиване на 1 е по линиите на изтъкването на себе си и отстояването на характерността му. В тази връзка то се нуждае да изяви изобретателността и оригиналността си, само че това го прави и доста неспокойна натура.

Ключово число 2

Ключови думи: Романтичност, сензитивност, женственост, схватливост, самообладание, обич, съдействие, другарство,. Ключът към най-голямото развиване на 2 е посредством връзките му с другите. За тази цел му е нужно да прояви общителността и дипломатичността си, макар че спокойствието му от време на време е видимо, тъй като таи в себе си безпокойствие и сензитивност, които му пречат да одобри неуспехите и накърненото достолепие.

Ключово число 3

Ключови думи: Творчество, въображение, подарък слово, драматичност, спонтанност, емоционалност, себе изложение, оптимизъм, креативност. Ключът към най-голямото развиване на 3 е посредством подарък слово и креативна настройка. За тази цел му оказват помощ разнообразните му истински хрумвания, способността му да се оправя с всяка работа, дипломатичността и деликатността му.

Ключово число 4

Ключови думи: Концентрация, усърдие, нерешителност, конвеционалност, ръководство, ред, градеж, деловитост, увереност, изпълнителност, обмисляне, придава форма на нещата. Ключът към най-голямото развиване на 4 е обвързван с проблемите на страха и сигурността. С качества като невероятна работоспособност, организираност, поредност то си печели славата на неуморната „ пчеличка “ и постепенно, само че решително върви към по този начин нужната му финансова сигурност, материална обезпеченост и престиж в обществото.

Ключово число 5

Ключови думи: Свобода, смяна, напредък, ученолюбивост, проучване, бунтарство, нетрадиционност, сензитивност, ученолюбивост, експресивност. Ключът към най-голямото развиване на 5 е виновното потребление на свободата. В тази тенденция на него му оказват помощ любознателността, разностранните ползи, бързият и автентичен разум.

Ключово число 6

Ключови думи: Хармония, дълг и отговорност, обич към фамилията, човечност, артистичност, поддръжка, равновесие, работа за обществото, любознателност, познание, примирение, знак на брака и развода. Ключът към най-голямото развиване на 6 е посредством любовта. За него е доста значимо да изяви великодушната си душа, способността си да намира постоянно мотив за наслада, както и самоирония.

Ключово число 7

Ключови думи: Духовност, интелектуалност, мъдрост, научна и софтуерна ориентировка, метафизични и окултни ползи, усамотение, екстравагантност, предвидливост, вътрешен глас, необщителност, песимизъм, въздържаност. Ключът към най-голямото развиване на 7 е познанието, мистиката и духовната мъдрост. За това му оказват помощ наблюдателността, аналитичността, бързата предвидливост, последователността в дейностите, само че от време на време е склонно към потиснатост и уединение.

Ключово число 8

Ключови думи: Авторитет, достижения, карма, обвързвана с парите, дарба за решение на проблеми, мощ, финанси, ръководство, сигурност, бизнес умения. Ключът към най-голямото развиване на 8 е в ръководството на парите и виновното потребление на властта. За тази цел то има нужната интензивност и управнически умения, въпреки и да демонстрира прекомерно огромни крайности в характера и импулсивност. Сдържаността е пътят към утвърждението и признаването на престижа му от другите.

Ключово число 9

Ключови думи: Завършеност, универсална единственост, мощна вътрешен глас, благополучие, многочислени способности, съвършенство, драматичност, съчувствие, жертвоготовност, духовна извисеност, разсъдък, обучение, лекуване. Ключът към най-голямото развиване на 9 е в съчувствието и прошката. За това му оказват помощ неговата емоционалност, сензитивната и алтруистична природа, състраданието, само че прекомерно близкото приемане на непознатите проблеми от време на време го кара и да страда.

от книгата „ ЛЕСНА НУМЕРЕЛОГИЯ НА ИМЕТО “ Suny Lambros

Инфо: http://5itagor.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР