Фийлдгол от 58 ярда в последната секунда на редовното време

...
Фийлдгол от 58 ярда в последната секунда на редовното време
Коментари Харесай

Шут от центъра в последната секунда срази Хюстън

Фийлдгол от 58 ярда в последната секунда на постоянното време донесе успеха на Ню Орлийнз против Хюстън с 30:28 . Шампионите на НФК Юг се измъкнаха на косъм от домакинска загуба, откакто 37 секунди по-рано натиреният от Маями Кени Стилс ознаменува дебюта си за „ тексасците” с 37-ярдов тъчдаун. Но останалото време се оказа задоволително за „ светците” да дочакат помощта свише.

Дрю Брийс приключи с индикатори 32 от 43 за 370 ярда, два тъчдауна и интерсепшън. За Хюстън получилият травма в гърба на старта на втората част Дешоун Уотсън съумя в 20 от 30 паса за 268 ярда, като подаде три тъчдауна и самичък означи по земя.
В последния мач от откриващата седмица в НФЛ Оуклънд учудващо елементарно с дивизионния си зложелател Денвър. Дерек Кар бе съвсем съвършен (22 от 26 за 259 ярда, тъчдаун и рейтинг 121) и най-малко за вечер накара почитателите на да не помнят за циркаджията Антонио Браун. Оуклънд завоюваха с 24:16 , като позволиха единствения тъчдаун 2:15 мин. преди края при на практика убита конспирация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР