Фитнес моделката Биляна Йотовска тотално е разглезила дъщеря си Никол.

...
Фитнес моделката Биляна Йотовска тотално е разглезила дъщеря си Никол.
Коментари Харесай

Eто какво донесе Дядо Коледа в дома на Биляна Йотовска

Фитнес моделката Биляна Йотовска тотално е разглезила щерка си Никол. Роднините им към този момент се видели в знамение от великодушните дарове на мама към нейното 7-годишно гълъбче, написа „ Галерия “.

Новата прищявка на атрактивната брюнетка била да подари момичето с марков смарт часовник, предопределен за нейното мече.

„ Вече и коледното мече на Никол си има смарт часовник! “, разгласи самата Йотовска пред своите другари в Инстаграм. Някои внимателно си замълчаха, с цел да не се издадат с реакциите си, а други побързаха да разясняват зад тила й, че решението й е повече от удивително.

„ Коледа е, всеки желае да зарадва околните си, само че за детето това не е прекрасен образец, прекомерно я обгрижва и я гевези! “, уверени са възмутените майки. Повечето от тях признават, че в случай че човек има благоприятни условия, евентуално би сторил същото на нейно място, само че правилата изискват да се резервира мярка и в това.

Биляна не е от тези, които се вслушват в хорското мнение. Тя от дребна води Никол на козметик и на какви ли не женски капризи, за което нееднократно си е навличала гнева на други родителки.

 Биляна Йотовска разглезва дъщеря си със скъпи дарове! Купи на мечето й смарт часовник!!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР