Фитнес инструкторът Ричард Величков стана обект на жестока гавра и

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков стана обект на жестока гавра и
Коментари Харесай

Ричард от ВИП Брадър обект на жестока гавра и подигравки, Супержалък с хиляди гледания

Фитнес инструкторът Ричард Величков стана обект на жестока подигравка и насмешки в обществените мрежи, откакто се опита да си направи пиар на гърба на манекенката Розмари в риалити формата " ВИП Брадър “, оплитайки я в любовна и полова случка. Отношението му към една жена обаче разгневи почитателите на шоуто и те без срам започнаха да заливат онлайн пространството с карикатури на мачото от Мадан. 

Освен множеството колажи почитателите извадиха и неговите остарели фотоси от родното му място, където е надалеч от имиджа на плейбой. Ричи е слаб и с голям брой пъпки по лицето. От своя страна и съквартирантните помогнаха за построяването на позорния облик на Величков, създавайки песента " Супержалък ". Интерес провокира и фактът, че безусловно за няколко дни парчето е с рекорден брой гледания в интернет, писа " Телеграф “. Светските хроникьори се майтапят, че това е новият шлагер на Папи Ханс, който ще надмине по триумф оригинала " Суперпалав “. 

Голяма част от феновете пък му трансферираха виновността, че предходната вечер Къщата напусна точно Роузи, откакто не съумя да се пребори за зрителския избор с другите двама номинирани – Петко и Стефан. На излизане тя показа, че е признателна на Ваня и харесва Ричард, тъй като е добър и угрижен за фамилията си.

Моделът даде щита на Ваня, тъй като съгласно нея Ричи " би трябвало да е мъж и да се оправя самичък “. Преди да отпадне от формата, Роузи призна, че преди да влезе в него е имала проблеми във връзката си и по тази причина се е случила закачката сред нея и фитнес инструктора.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР