Фитнес гуруто Виктор Стоянов отново е сам. Той изкара повече

...
Фитнес гуруто Виктор Стоянов отново е сам. Той изкара повече
Коментари Харесай

Виктор Стоянов пак си търси гадже

Фитнес гуруто Виктор Стоянов още веднъж е самичък. Той изкара повече от година с младата влогърка Мария Тарашманов, само че пътищата им са се разделили неотдавна. Според осведомени повода за разлъката се криела в държанието на мускулестия мачо, който бил по-суетен от гаджето си, а и се заглеждал по непознато. До физическа невярност не се стигнало, само че приятелката му несъмнено се дразнела от женското внимание към него.
 

Макар че се застоя много време с Мария, Виктор не изглеждаше изключително влюбен. Той не се показваше с нея в обществената мрежа, до момента в който тя постоянно му пишеше любовни пояснения. Най-милото беше на рождения му ден през април. Дори и тогава обаче Тарашманова се изпусна, че „ повтарят грешките от предишното ”. Раздялата им пристигнала малко по-късно, откакто не съумели да преодолеят разликите си.

Близки до Стоянов издават, че той интензивно си търсел ново гадже. Някои даже се майтапят, че може да се запише в третия сезон на „ Ергенът ” и да изкара „ изправителен ”. Той самият е споделял, че ползата на дамите към него се е засилил, откогато го дават по малкия екран.

След присъединяване си в сантименталното предаване на Би Ти Ви Виктор заряза работата си на шеф във фитнес зала и се насочи към шоубизнеса. Той популяризира какво ли не, в това число и бързи заеми. Пробва се е и като артист, въпреки че първата му роля в киното е дребна. Изявата му в „ Ергенът ” също може да се счете за опит – въпреки всичко съумя да баламосва 22 дами и да показва артистични заложби.

Наското зрителити имаха опцията да гледат Виктор във кино лентата на Мариан Вълев „ Чалга ”. Екранният Куката от сериала „ Под прикритие ” показа, че е доста удовлетворен от представянето на Стоянов и не пести суперлативи: „ Той се оказа едно прелестно момче, което аз не познавах до момента. Талантлив е и е изпълнителен. Неговата роля е на един много лекомислен артист от телевизионните сериали, от така наречен звезди, ужасно занимателна дребна роля ”.

Говори се, че Виктор малко завиждал на настоящия „ ерген ” Евгени Генчев, тъй като в този момент вниманието на аудиторията е ориентирано към него. Известно е, че Стоянов е много суетлив и да се изявява под светлините на прожекторите за него е доста значимо. Откакто го споходи славата обаче, има и нещо което не му подхожда. „ Често се пробват да ме снимат без мое позволение. По-добре елате и ме попитайте, в никакъв случай не отхвърлям фотоси на почитателите си, само че недейте да го вършиме скрито и да си мислите, че не ви виждам ”, ядосва се Виктор.

Говори се, че мачото е прекарал през леглото си някои от участничките в неговия сезон, в това число и Благовеста Бонбонова, само че това се е случило след края на шоуто. После решил да задълбочи връзката си с Мария, с която се знаели от дълго време, само че до тогава били единствено другари. За страдание, след година връзките им почнали да буксуват и раздялата не закъсняла. Стоянов обаче не страдал кой знае какъв брой, тъй като по този начин или другояче не му липсвали обожателки.

„ От дребен се имам за хубав. Не съм имал проблеми с външния тип. Много хора ме мислят за неприятен човек, надут и недодялан. Това е поради метода, по който наподобявам ", споделял е той. Иначе въобще не бил подобен, само че трябвало човек да го опознае по-добре, с цел да се допре до същинската му същина.

 „ Винаги съм бил обект на засилен интерес от страна на нежния пол. Действам обаче деликатно. Търся мощен темперамент, не желая мекотело до себе си. Жена, която знае какво желае и може да отстоява мнението си ", обобщава критериите си Стоянов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР