Фишовете, наложени за неправилно паркиране по Закона за движение по

...
Фишовете, наложени за неправилно паркиране по Закона за движение по
Коментари Харесай

Улесняват софиянци с плащането на фиша за неправилно паркиране

Фишовете, наложени за погрешно паркиране по Закона за придвижване по пътищата, които издава Службата за надзор на Центъра за градска подвижност (ЦГМ), към този момент могат да се заплащат и в касите на EasyPay.

Става дума за така наречен неприсъствени фишове, при които не е належащо лидерът да е в автомобила, с цел да се смята, че той е връчен. Самият развой на издаването му е цифров и незабавно се отразява като обвързване на нарушителя.

Как да ревизирате имате ли санкции и неплатени налози

Нововъведението е, че на всеки публикуван фиш има неповторим десетцифрен код, който е задоволителен за заплащане на каса на оператора за разплащане с най-вече офиси в столицата.

Важно е да се знае, че задължението се регистрира незабавно, няма периоди за изчакване. Това е допустимо след екипната работа сред сдружението, „ Информационно обслужване “ и дирекция „ Общински доходи “ на Столичната община.

Санкциите по Закона за придвижване по пътищата са в размер от 20 до 200 лв., като всеобщите нарушавания са сред 20 и 50 лв..

Срокът за заплащане е 7-дневен през данъчните служби на общината (без спомагателна такса) или по банков път или на каса на EasyPay.

На интернет страницата на ЦГМ има и специфична секция , в която всеки лидер може да ревизира дали има наложена глоба посредством фиш и да я заплати онлайн или по някой от другите канали. През уеб страницата на сдружението инспекцията на отговорностите става по номер на автомобила, по ЕГН или ЕИК, което е облекчение и за фирмените, и за лизинговите транспортни средства.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР