Фишове на стойност 12 850 лева са връчени от полицейски

...
Фишове на стойност 12 850 лева са връчени от полицейски
Коментари Харесай

Фишове за близо 13 000 лева връчи днес полицията в Сливенско

Фишове на стойност 12 850 лв. са връчени от полицейски екипи в Сливенско през днешния ден до обед, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

По предписание на управлението на Министерство на вътрешните работи в районните ръководства в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица е основана организация за връчване на издадени ел. фишове за повишение на успеваемостта по повод осъществяване на административната отговорност за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата и Кодекса за обезпечаване. При осъществяване на своите отговорности патрулни полицейски екипи и чиновници на териториална полиция ще връчват фишове по домовете и при инспекции на пътя.

Водачите се ревизират за приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции, годна застраховка, постоянни документи и други. Всички механически средства са в употребата и наблюдават за съблюдаване на скоростните режими в регионите с нараснала централизация на пътни катастрофи.

В края на декември, м.г. се организира интервенция „ Пешеходци ”, като бяха глобени тези, които не пропущат пешеходци на пешеходни пътеки и пешеходци, които не са пресичали на избраните за това места.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР