Фирменият уеб-браузър на Microsoft скоро ще загуби някои функции. С

...
Фирменият уеб-браузър на Microsoft скоро ще загуби някои функции. С
Коментари Харесай

Microsoft ще премахне някои функции от браузъра Edge

Фирменият уеб-браузър на Microsoft скоро ще загуби някои функционалности. С това се допуска, че ще бъде усъвършенствано взаимоотношението с браузъра и той ще притегли по-голяма потребителска маса.

От кои “излишни “ функционалности ще бъде лишен Microsoft Edge?

От браузъра Edge 117, който сега е в бета-версия и ще стане наличен за обществеността на 14 септември, ще бъде отстранена опцията “Решаване на математически задания, “Речник в картинки “, “Цитати “, инструментите за инспекция на граматиката Grammar Tools и режима Kids Mode.

Каква е задачата за орязване на функционалността?

Компанията има вяра, че премахването на функционалностите ще направи процеса на взаимоотношение с браузъра по-удобен, както и ще усъвършенства раздела на менюто „ Други принадлежности “. Microsoft по-рано загатна за измененията в описанието на бета-версията на браузъра, което стана налично за инсайдерите на 25 август, тъй че неналичието на упоменатите функционалности няма да е нещо ненадейно.

Докато Microsoft се стреми да разшири потребителската си база, с цел да се конкурира с Гугъл Chrome, разработчиците би трябвало да намерят способи да създадат своя артикул по-привлекателен за евентуалните консуматори. В някои случаи съществуването на огромен брой спомагателни варианти може да се възприема от потребителите като опит на разработчиците да “надуят “ приложението, което го прави с непотребна функционалност. Очевидно упоменатите функционалности са известни измежду дребна част от потребителите на браузъра, тъй че беше решено да бъдат отстранени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР