Фирмата ВИП Секюрити“ ЕООД на Атанас Симеонов ще охранява правителствената

...
Фирмата ВИП Секюрити“ ЕООД на Атанас Симеонов ще охранява правителствената
Коментари Харесай

„ВИП Секюрити“ ще охранява ВИП болницата „Лозенец“ срещу близо 1 млн. лева

Фирмата „ ВИП Секюрити “ ЕООД на Атанас Симеонов ще охранява държавната болница „ Лозенец “ в идващите две години, излиза наяве от съобщение за приключилата процедура в Централния указател за електронни публични поръчки.
Договорът сред МБАЛ „ Лозенец “ и едноличното сдружение за този интервал е на стойност 942 105 лева с Данък добавена стойност .
 Български пощи е сключило контракт за милиони без конкурс Български пощи е сключило контракт за милиони без конкурс
" Български пощи " е най-голямото дружество в България със своите 11 500 чиновници. То разчита на външна компания за инкасовия транспорт на п...
Това е компанията, която през последната година претърпя две съществени рецесии. През април тя бе ограбена с милион и половина от своя чиновник Евгений Кутрянски , който съгласно обвиняването в продължение на година и половина присвоявал пари от касетите за зареждане на банкомати в Пловдив. 
На 18-ти декември пък бе сбъднат различен на един милион лв. от инкасо автомобил на „ Вип Секюрити “ в Перник. Дружеството от 200 000 лева за достоверна информация по отношение на грабежа, само че и до момента няма публично известие да са открити крадците.
Припомняме, че с решение от 10-ти декември на МБАЛ „ Лозенец “ ѝ бе върнат статутът на така наречен.
Такъв бе статутът ѝ до края на предходната година, когато тя се водеше университетска. В нея се лекуваше на процедура цялата държавна администрация. Когато от УМБАЛ стана МБАЛ и бе вписана в Търговския указател, първичното желание на държавното управление бе тя да се трансформира в национална детска болница, само че това не се случи, защото желанието на обществото беше да се построи чисто нова постройка.
 Отново ще има държавна болница, само че ще обслужва единствено висши управници, взеха решение депутатите Отново ще има държавна болница, само че ще обслужва единствено висши управници, взеха решение депутатите
Министерският съвет ще дефинира болница, която да обезпечава здравна помощ на президента, вицепрезидента, ръководителя на Народното с...
На процедура с решението на държавното управление да дефинира МБАЛ „ Лозенец “ за лечебно заведение, което да реализира дейностите по член 106б, алинея 1 от Закона за лечебните заведения, се лимитира кръгът на обслужваните пациенти. В него влизат наложително охраняваните от Националната работа за защита (НСО) държавници – президент, вицепрезидент, ръководител на Народното събрание, министър-председател и основен прокурор . В това число са и депутатите, само че единствено по време на техните съвещания. В този кръг влизат също и задграничните държавни представители с ранга на българските.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР