Фирмата, чийто автобус катастрофира на магистрала Струма, не е от

...
Фирмата, чийто автобус катастрофира на магистрала Струма, не е от
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Фирмата собственик на изгорелия автобус е известна

Фирмата, чийто рейс катастрофира на автомагистрала " Струма ", не е от най-големите, само че е измежду известните. Това не е компания с 2-3 рейса. Само до Истанбул, в последната трагична екскурзия, е имало 4 рейса. Рейсовете им не са от най-старите. Това описа в студиото на „ Здравей, България " журналистът Любчо Нешков, публицист, притежател на уеб страницата БГНЕС. Според него главният въпрос е за какво е позволено компанията да работи.

Тя може и да бъде закрита и да бъде подведена под отговорност, тъй като става въпрос за десетки починали. Съществуват доста тежки въпроси по отношение на работата на такива интернационалните компании, посочи Нешков.

На въпрос дали рейса е превозвал туби с гориво журналистът съобщи следното:

Следователите би трябвало да дадат този отговор допустимо най-бързо. Това е всеобща процедура, тъй като дизелът в Турция сега е на доста ниска цена. Въпросът е за какво това нещо се позволява на ГККП „ Капитан Андреево ".

По думите на Любчо Нешков следствието би трябвало доста бързо да даде отговор на въпросите, в противоположен случай още веднъж ще станем очевидци на сходен случай.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР