Фирма Сенакс, която е официален вносител и представител на Benelli

...
Фирма Сенакс, която е официален вносител и представител на Benelli
Коментари Харесай

За първи път в България - тест драйв на Benelli

Фирма Сенакс, която е формален вносител и представител на Benelli – италиански мотоциклети, отличаващи се с несравним дизайн и жанр на фона на извънредно положително качество и налични цени, ще организира ТЕСТ ДРАЙВ на Benelli тази събота и неделя на 18 и 19 Май в град София пред шоурума на компания Сенакс на бул. Проф. "Цветан Лазаров " 92 от 10:00 до 17:00 часа.

Желаещите да се включат и да усетят тръпката от карането на Benelli могат да се запишат на тел. 0889/42 35 15 и на 0892/ 922 922, както и на e-mail: [email protected];

Всички модели от гамата на Benelli са налични за тестване, а потребителите ги дефинират като „ извънредно вдихновящи мотоциклети, които са налични за българкия купувач”.

Марката беше премиерна на мотоциклетното ревю Moto Expo 2019, а компания Сенакс към този момент съумя да продаде няколко модела Benelli, които се радват на голям интерес.

Мотоциклетите на Benelli са фокусирани към рационалното ползване и не на последно място, те са направени в съответстие с всички условия за запазване на околната среда, покриващи EU4 спецификация.

Всеки записал се за ТЕСТ ДРАЙВ ще има опция да се убеди в качеството на Benelli.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР