Фирма Булснайт ЕООД, която забави доставките на част от щадящите

...
Фирма Булснайт ЕООД, която забави доставките на част от щадящите
Коментари Харесай

Фирмата, която забави доставката на тестовете за училищата, обвини МЗ в абсурдни твърдения

 Фирма " Булснайт ЕООД ", която забави доставките на част от щадящите антигенни проби за учениците, разгласява изказване до медиите.

От компанията декларират, че са изпълнили отговорностите си за доставка на щадящи бързи антигенни проби според клаузите на контракта, подписан с Министерството на здравеопазването.

" Фирмата беше определена за снабдител по покана за закупуване на бързи антигенни проби за осъществяване на самостоятелно неинвазивно проучване на SARS-CoV-2 за скрининг на възпитаници от 1-4 клас, оповестена от Министерството на здравеопазването на 26.10.2021 година по критерии най-ниска цена.

През цялото време на осъществяването на контракта поддържахме ежедневна връзка с представители на Министерството на здравеопазването. Към датата на изказването на министър по време на брифинг от 09.11.2021, че " единият снабдител подписа контракт, изчезна и не ги достави “, срокът за доставка на тестванията според контракта към момента не беше изминал и тези изказвания са неуместни и не отговорят на истината.

Не се възползвахме от правото си на отговор посредством медиите по-рано, с цел да не се въвличаме в предизборна дискусия, като главно се фокусирахме върху осъществяване отговорностите ни по Договора.

Със своя дълготраен опит, Булснайт ЕООД създава и осъществя новаторски решения в региона на медицината и осведомителните технологии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР